ПФК Ботев обяви за кой ще гласува на Конгреса на Българския

...
ПФК Ботев обяви за кой ще гласува на Конгреса на Българския
Коментари Харесай

Ботев обяви за кой ще гласува на Конгреса на БФС

ПФК Ботев разгласи за кой ще гласоподава на Конгреса на Българския футболен съюз през днешния ден. Ето и позицията: 
Прочетете още
Уважаеми Ботевисти,

ПФК „ Ботев “ взе своето решение кой от претендентите за президент на БФС да поддържа на идния конгрес на футболната централа.

Желаейки да бъдем открити и почтени както с вас, нашите последователи, по този начин и с цялата футболна общност, считаме, че достойното държание изисква да кажем обществено кой от кандидатите ще получи гласа на нашия клуб.

На база гласуването в формалната клубна анкета, целяща да разбере и почете позицията на „ жълто-черната “ общественост, управлението на ПФК „ Ботев “ ще поддържа Димитър Бербатов и неговия екип в битката им за смяна в българския футбол.

Искрено имаме вяра, че дългогодишният крах на футбола в България е към своя край, като разчитаме, че с техния неоспорим престиж, както и със декларираните упоритости за развиване на най-популярната игра, ще съумеят да повдигнат българския футбол на едно по-високо равнище.

Пожелаваме на всички претенденти да проведат идния конгрес на БФС в дух на взаимно почитание и великодушие, с цел да може най-после победител да бъде Футболът.

С почитание,

Ръководството на ПФК „ Ботев “
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР